Погода в Україні на середу, 21 червня

Червень 20, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

У середу в Україні очікується мінлива хмарність. На всій території країни переважатиме дощова погода.

У східних, південних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +12...+21 градус, удень +19...+33. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північний, північно-західний і південно-західний, 1-8 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру до 15-24 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря складе +16…+20 градусів, удень – від +22 до +26. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 2-8 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру до 15-24 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+19 градусів, удень повітря прогріється до +25...+33. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-6 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру до 15-24 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові очікується суха погода. У Керчі можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +16...+21 градус. Денна температура повітря буде коливатися від +25 до +29. Вітер західний, південний, північно-західний і південно-західний, 2-6 м/с.

У східних областях прогнозується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до +14...+16 градусів, денна температура повітря складе +27...+31. Вітер західний, північно-західний, північний і південно-західний, 1-6 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру до 15-24 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до +12...+18 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +19...+27. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру до 15-24 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні з середини дня і до його закінчення йтиме дощ з грозою. Температура повітря вночі до +14, удень – до +25 градусів. Вітер північний, східний, південно-східний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру до 15-24 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність У регіоні буде дощова погода з грозою. Уночі стовпчики термометрів покажуть +15...+20 градусів, удень – від +24 до +28. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-6 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру до 15-24 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool