Погода в Україні на середу, 14 серпня

Серпень 13, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 624 | Коментарі: 0

У середу в Україні буде мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується суха погода.

Температура повітря вночі складе +14...+23 градуси, вдень +22...+36. Вітер змінних напрямків, переважно північно-західний, північний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Місцями можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +15...+21 градус, удень — від +28 до +33. Вітер північно-східний, південно-східний, південний та східний, 1-5 м/с.

У південних областях — мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +17...+23 градуси, вдень повітря прогріється до +30...+33. Вітер північний, східний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +18...+22 градуси. Денна температура повітря буде коливатися від +26 до +36. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-8 м/с.

У східних областях буде хмарно з проясненнями. У регіоні переважно сухо. Вночі до +14...+17 градусів, денна температура повітря складе +29...+32. Вітер східний, південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +14...+19 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +22...+27. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-5 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +16...+18, удень — до +23...+25 градусів. Вітер переважно північно-західний, північно-східний, західний і північний, 1-6 м/с.

У центральних областях — мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +18...+21 градус, удень — від +30 до +33. Вітер західний, північно-західний, південно-західний, південно-східний та південний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool