Погода в Україні на середу, 13 січня

Січень 12, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

У середу практично у всій Україні очікується сніжно-дощова погода за даними Sinoptik.ua.

Буде хмарно. Температура повітря вночі складе -6...-2 градуси, вдень -4...+1. Вітер змінних напрямків, переважно східний і північно-східний, 3-6 м/с. У другій половині тижня прогнозується дощ зі снігом, небо в хмарах, на вихідних буде відчутне зниження температури до -18.

У північних областях удень та ввечері йтиме невеликий сніг, який поступово посилиться. У Києві та області переважно сухо. Температура повітря вночі до -6...-3, удень стовпчики термометрів піднімуться до -2...0 градусів. Вітер східний та північно-східний, 3-6 м/с. У другій половині тижня прогнозується дощ зі снігом, небо в хмарах, на вихідних буде відчутне зниження температури до -18.

У південних областях температура повітря вночі -4...-2 градуси, вдень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+2. Вітер східний та північно-східний, 1-7 м/с. У Миколаєві, Одесі, Запоріжжі буде хмарно, вранці на зміну нічному сильному снігу прийде дощ зі снігом. У другій половині дня очікується дощ, який ближче до вечора закінчиться за даними Sinoptik.ua. Заметіль при швидкості вітру 12 м/с і більше, налипання мокрого снігу. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі, ожеледь. У другій половині тижня в області прогнозується хмарна погода, в п'ятницю – дощі, іноді зі снігом, відчутне зниження температури повітря до -12.

У Криму буде мінлива хмарність. Вітер південно-західний і західний, 2-6 м/с. У Сімферополі, Феодосії, Ялті, Красноперекопську, Євпаторії, Севастополі, Керчі нічний сильний дощ до ранку повинен ослабнути, а в другій половині дня змінитися на невеликий дощ зі снігом. Ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вночі від 0 до +5, удень стовпчики термометрів піднімуться від +10 до +13 градусів. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода, дощі накриють весь півострів.

У східних областях вранці очікується сильний сніг, який у другій половині дня зміниться мокрим снігом. Увечері – дощ з даними Sinoptik.ua. Весь день хмарно. Заметіль при швидкості вітру 12 м/с і більше, налипання мокрого снігу. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі, ожеледь. Температура повітря вночі до -4...-2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до -1...+4. Вітер південний і південно-східний, 4-8 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з помірними опадами – сніг, місцями сильний.

У західних областях з ранку і до самого вечора небо буде приховано за хмарами. Вітер переважно південно-східний та східний, 1-5 м / с. В Ужгороді, Тернополі, Львові нічний сильний сніг закінчиться ще до настання ранку. День пройде без опадів, а ввечері сильний сніг почнеться знову. Температура повітря вночі опуститься до -4...-2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть -1...+1. У найближчі дні антициклон буде домінувати в Україні, тому очікується хмарна погода з мокрим снігом.

У Карпатах протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Практично весь час йтиме сильний сніг, який у другій половині дня повинен ослабнути. Ближче до вечора він припиниться. Температура повітря вночі до -4...-2, удень – до -1...0 градусів. Вітер переважно південний і південно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях ранковий сильний сніг удень послабшає і ще до настання вечора закінчиться. У Вінниці, Полтаві, Черкасах похмура погода буде триматися весь день, вранці очікується нетривале прояснення. Температура повітря вночі складе близько -5...-3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -3...+1 градуса. Вітер східний та північно-східний, 1-4 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода, місцями – сніг, на вихідних до -18 градусів морозу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool