Погода в Україні на п'ятницю, 15 вересня

Вересень 14, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

У п'ятницю в Україні очікується мінлива хмарність.

Майже на усій частині країни буде суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +11...+20 градусів, удень +17...+31. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, південно-східний, північно-західний і північний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі повітря охолодитися до +12...+15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +20...+27. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. У більшій частині регіону буде сухо за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+20 градусів, удень повітря прогріється до +28...+31. Вітер переважно північно-західний, західний, південно-західний, південно-східний і південний, 1-5 м/с.

У Криму буде сонячна погода. На півострові очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +15...+21 градус. Денна коливатиметься від +28 до +32. Вітер східний, північний, північно-східний і південно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +11...+15, денна температура повітря складе +27...+28 градусів. Вітер південно-західний, західний, південно-східний і північно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважатиме суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +11...+14 градусів, удень підніметься до +17...+21. Вітер південний, західний, південно-східний і південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +12...+15, удень +16...+18 градусів. Вітер західний, південний, північний, північно-західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях — мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +12...+15 градусів, удень — від +19 до +28. Вітер переважно західний, північно-західний, південний, північний і південно-західний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool