Перекази PrivatMoney запрацювали в Ізраїлі

Жовтень 19, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Українці зможуть відправляти грошові перекази за доступними тарифами з Ізраїлю. 

У рамках програми розширення глобального ринку системи переказів PrivatMoney першим партнером ПриватБанку в Ізраїлі стала компанія Albercom Finance Services, агентства якої надали зручний доступ до системи PrivatMoney для працюючих або відпочиваючих в Ізраїлі українців.

Надіслати переказ PrivatMoney з Ізраїлю до України можна в будь-якому з 35 агентств Albercom Finance Services, розташованих у найбільших містах країни. В Україні перекази PrivatMoney доступні для виплати в понад 2 100 відділеннях і майже в 20 000 банкоматів і терміналів самообслуговування ПриватБанку, інтернет- і мобільному банку Приват24. Переказ стає доступним для виплати одержувачу за 5 хвилин після його відправлення.

Щоб отримати переказ PrivatMoney у відділенні ПриватБанку, одержувач повинен пред’явити паспорт, назвати операціоністу контрольний номер переказу, суму та валюту переказу, ім’я відправника та країну відправлення. Контрольний номер переказу одержувачу повідомляє відправник переказу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool