Павло Розенко доручив Мінсоцполітики та Пенсійному фонду обрахувати точну вартість осучаснення пенсій

Лютий 28, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко вважає, що за умови збереження темпів зростання надходжень до Державного бюджету України та бюджету Пенсійного фонду України внаслідок підвищення розміру мінімальної заробітної плати, осучаснення пенсій можна буде здійснити вже найближчим часом.

На засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення підвищення мінімальної зарплати, яке відбулося сьогодні, 28 лютого, Павло Розенко повідомив, що станом на кінець лютого, доходи до Держбюджету від податків збільшилися на 50% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, до місцевих бюджетів - на 70% (в першу чергу надходження від ПДФО). Також на 43% в порівнянні з попереднім роком зросли надходження і до Пенсійного фонду .

«Це на 22% більше, ніж, наголошую, було заплановано. І якщо ми збережемо такі темпи, якщо бізнес і економіка будуть нам показувати такі результати, насамперед, по детінізації, ми зможемо реально говорити про запровадження додаткових програм соціального захисту. Насамперед, цей додатковий ресурс потрібно спрямувати на посилення соціального захисту пенсіонерів – осучаснення пенсій», - сказав він.

«Тому я доручаю Мінсоцполітики і Пенсійному фонду в найкоротші терміни напрацювати механізм дійсно справедливого осучаснення пенсій і обрахувати конкретний ресурс, який нам потрібен, щоб провести таке осучаснення пенсій», - зазначив Павло Розенко.

ПРЕС-СЛУЖБА ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool