Палац спорту готовий приймати ігри чемпіонату світу з хокею-2017,- Ігор Жданов

Квітень 19, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

Київський Палац спорту (ДП "Спортивний центр "Атлет") повністю готовий приймати змагання чемпіонату світу з хокею у дивізіоні ІА.

Про це під час засідання організаційного комітету з підготовки до ЧС-2017, який відбувся 18 квітня у Палаці спорту, повідомив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

У засіданні під головуванням Віце-прем'єр-міністра В`ячеслава Кириленка також взяли участь президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, президент Федерації хокею Анатолій Брезвін, директор ДП "Спортивний центр "Атлет" Юрій Черненький, заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, представники Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, Державної прикордонної служби, Державної митної служби, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій тощо.

Спеціально в рамках підготовки до проведення чемпіонату, з держбюджету було виділено 45 мільйонів гривень.

Частина коштів була спрямована на підготовку льодової арени, ремонт підходів та внутрішніх приміщень (сходів, роздягалень, вбиральних кімнат тощо) та освітлення льодової арени. Решта робіт щодо більш глибокої технічної реконструкції Палацу спорту будуть проведені по завершенні змагань.

“На сьогодні облаштовано льодову арену, на якій вже тренується збірна України, встановлено освітлення, підготовлено трибуни, завершують останні приготування у роздягальнях. Зважаючи на побачене мною, можемо констатувати, що всі ключові завдання оргкомітету з підготовки Палацу спорту до чемпіонату виконані. З технічної точки зору ми повністю готові", - наголосив Ігор Жданов.

У свою чергу голова Оргкомітету Вячеслав Кириленко зазначив, що квитки на всі п`ять матчів української збірної вже давно розкуплені.

“Пряму трансляцію з Палацу спорту здійснюватиме суспільне телебачення. Переконаний, що трибуни будуть заповнені вщент, мільйони українців дивитимуться матчі по телевізору і вболіватимуть за нашу рідну хокейну збірну», - наголосив В’ячеслав Кириленко.

У свою чергу Анатолій Брезвін повідомив, що до 21 квітня до Києва прибудуть команди всіх країн-учасниць чемпіонату. Окрім того, чемпіонат відвідає керівництво Міжнародної федерації хокею, що засвідчує значну увагу світової спортивної спільноти до цієї події в України. Очікується, що на церемонії відкриття буде присутнім віце-президент федерації, а на церемонії закриття змагань - президент IHHF.


МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool