Оперативні дії залізничників та правоохоронців допомогли затримати розкрадача

Листопад 15, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

Нещодавно під час обходу станції Застава-ІІ працівник філії виявив відсутність 5 кришок муфт СЦБ.

 Про факт крадіжки працівники дистанції сигналізації та зв’язку оперативно повідомили в поліцію та службу воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця».

У результаті спільних оперативних заходів, проведених працівниками поліції (відділу по боротьбі зі злочинами, скоєними на залізничному та повітряному транспорті УКР ГУНП в Одеській області), сектору з організації профілактичної роботи та стрілецької команди з оперативно-профілактичної роботи було перевірено найближчий пункт прийому металобрухту та виявлено частину викрадених деталей, а ввечері цього ж дня був затриманий мешканець міста Одеси, якого з викраденими деталями доставили до Хмельницького райвідділу поліції. Порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

За сумлінне виконання обов’язків, проявлення розумної ініціативи, ефективну взаємодію із правоохоронними органами працівників залізниці заохочено грошовими преміями. Матеріальні цінності залізниці було повернуто до дистанції сигналізації та зв’язку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool