Офіційно від МВС

Жовтень 10, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1641 | Коментарі: 0

До ліквідації наслідків масованих ракетних обстрілів залучено понад 1 тисяча осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС, - Денис Монастирський

Про це міністр внутрішніх справ України написав на своїй сторінці в Facebook.

«Нас не залякати! Рашисти продовжують ракетний терор та обстрілюють практично всю Україну. Тому під час тривог перебувайте в укриттях. Ситуація під контролем. Працює ППО, працюють всі органи влади як центральні, так і регіональні та місцеві військові державні адміністрації. Працюють рятувальники ДСНС, ліквідуючи пожежі та рятуючи людей з-під завалів, внаслідок обстрілу у 8 областях та у Києві. Є інформація про 9 загиблих та 36 травмованих осіб», - написав очільник МВС.

Денис Монастирський також додав, що Національна поліція документує масштабні воєнні злочини росіян проти мирних українців - обстріли житлових будинків та цивільної інфраструктури.  

Про це міністр внутрішніх справ України написав на своїй сторінці в Facebook.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool