Одеські залізничники вибороли сім призових нагород на XI Спартакіаді залізничників України

Серпень 08, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

Працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» повернулися з переможними трофеями у чотирьох видах спорту із XI Спартакіади залізничників України, що проходила у Харкові з 2 по 5 серпня 2018 року.

Так, беззаперечну перемогу у настільному тенісі серед жінок здобула інструктор-методист із фізичної культури та спорту ОФСК «Локомотив» Вероніка Андрющенко, яка також разом з майстром локомотивного депо Миколаїв Романом Андрющенко перемогли серед змішаних пар з настільного тенісу.

Решту нагород для регіональної філії привезли знам’янські залізничники. Безпосередньо, другі призові місця з армспорту здобули стрілець Знам’янського загону воєнізованої охорони Дмитро Черепович (у ваговій категорії до 80 кг) і машиніст електровоза локомотивного депо Знам’янка Євгеній Мельниченко (у категорії до 90 кг). «Бронзу» із гирьового спорту у категорії понад 90 кг отримав слюсар з ремонту рухомого складу експлуатаційного вагонного депо Знам’янка Роман Демидов. Машиніст електровоза локомотивного депо Знам’янка Андрій Гричаний виборов 3 місце на змаганнях з шашок.

Загалом цього року у Спартакіаді залізничників України взяли участь 28 спортсменів регіональної філії «Одеська залізниця», які змагалися у 7 видах спорту. За здобуті досягнення переможці змагань отримають грошові заохочення від керівництва Одеської магістралі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool