Одеські залізничники реконструювали 9,4 км непарної колії дільниці Роздільна І - Єреміївка

Квітень 27, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Протягом 16-денного «вікна» працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» провели планові роботи з реконструкції непарної колії на перегоні Роздільна I – Єреміївка напрямку Вапнярка – Одеса.

Щозміни залучалося до виконання ремонтних робіт до 115 спеціалістів Усатівської, Вапнярської і Снігурівської колійних машинних станцій, Роздільнянської дистанції колії, Роздільнянської дистанції сигналізації та зв’язку, Подільської та Одеської дистанцій електропостачання, а також важка колійна техніка центрів механізації колійних робіт ПАТ «Укрзалізниця».

За період з 10 по 25 квітня залізничниками було оновлено 9,4 км колії, але вже незабаром планується продовжити реконструкцію колії на іншій частині дільниці.

Через ремонтні роботи тимчасово було змінено графік руху низки пасажирських і приміських поїздів. Наразі поїзди вже курсують за звичайним графіком.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool