Одеські залізничники ознайомилися із світовими транспортними технологіями на «InnoTrans 2018»

Вересень 21, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

Делегація ПАТ «Укрзалізниця» на чолі з Євгеном Кравцовим взяла участь у найбільшій міжнародній виставці залізничного рухомого складу та обладнання «InnoTrans 2018», що проходить в Берліні. 

В рамках заходу відбулися зустрічі з представниками світових компаній, які завершилися підписанням меморандумів про співробітництво ПАТ "Укрзалізниця" з французьким виробником електровозів «Alstom» та китайським виробником обладнання та залізничного рухомого складу «CRRC».

Ключовою подією для Одеської магістралі під час виставки стали перемовини з компанією «Siemens», що проводилися під керівництвом директора операційного ПАТ «Укрзалізниця» В’ячеслава Єрьоміна, за участю в. о. директора регіональної філії «Одеська залізниця» Сергія Нікуліна та керівників інших філій компанії. В ході двосторонньої зустрічі щодо вивчення технології з модернізації сортувальних гіркових комплексів та стрілочних переводів були обговорені можливості впровадження німецьких інновацій саме на Одеській магістралі.

Окрім цього, керівництво регіональної філії ознайомилося з провідними технологіями для пасажирських поїздів приміського та далекого сполучення, новинками ринку машинобудування, новітніми технологіями відновлювальних робіт, а також новими універсальними поїздами, що оснащені майстернями, пожежними гідрантами, заправкою та іншим приладдям, які наразі використовуються в Європі. Також приємне враження залишила інноваційна допоміжна спецтехніка: вимірювальні та снігоприбиральні колійні машини, техніки для покосу смуги відводу. Не оминули увагою і поїзди з водневими установками (BBQ), які з часом можуть стати новою віхою в розвитку залізничної галузі.

«Участь в подібних заходах важлива, адже ми повинні йти в ногу з часом та максимально впроваджувати нові технології, зменшуючи цим витрати та збільшуючи дохідність компанії, а заощаджені при цьому кошти спрямовувати на якісне укомплектування, нову техніку, виробництво», – підкреслив очільник регіональної філії Сергій Нікулін.

Зазначимо, XII міжнародна виставка транспортних технологій «InnoTrans Business Days 2018» проходила в Берліні з 18 по 21 вересня. В 41 залі виставкового комплексу працювало п’ять торгівельно-виставкових майданчиків, на яких було представлено понад 3 тис. компаній і організацій з 61 країни світу. Особливістю цьогорічної експозиції стало 146 світових прем’єр у залізничній галузі, а також трекова зона з сучасним різновидом рухомого складу перевищила 3,5 км. Наразі виставка завершує роботу в форматі ділових зустрічей, і протягом 22-23 вересня буде відкрита для широкого загалу. Очікується, що на виставці побуває понад 130 тис. відвідувачів.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool