Одеські залізничники капітально відремонтували 5 переїздів за 2016 рік

Лютий 24, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

За 2016 рік працівники виробничих підрозділів служби колії регіональної філії «Одеська залізниця» капітально відремонтували 5 переїздів.

Також на 13 переїздах уклали настили зі збірного залізобетону, що втричі більше від запланованого. На п’яти переїздах було проведено роботи з покращення видимості поїзда з транспортних засобів, один переїзд був обладнаний автоматичною світлофорною сигналізацію.

На трьох переїздах задіяні схеми виключення кодування та перекриття найближчого поїзного світлофора у разі знеструмлення переїзних світлофорів. Виконано модернізацію пристроїв переїзної автоматики, де відсутній контроль цілісності ламп переїзних світлофорів на п’яти переїздах.

Зазначені заходи спрямовані на покращення технічних засобів та обладнання переїздів і попередження ДТП. Всі роботи було проведено згідно з "Галузевою програмою по забезпеченню безпеки руху на залізничних переїздах у 2016 році".

За 2016 рік працівники виробничих підрозділів служби колії регіональної філії «Одеська залізниця» капітально відремонтували 5 переїздів.


* Довідка
Сьогодні в межах Одеської залізниці експлуатується 735 переїздів, з яких 193 переїздів обслуговуються черговим працівником. 57 переїздів обладнано чотирма шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини в обох напрямах. Усі переїзди регулярно, двічі на рік підлягають комісійному огляду, за результатами якого вживаються необхідні заходи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool