Одеські залізничники готуються до XI Спартакіади

Липень 27, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Повним ходом триває підготовка спортсменів-залізничників до фінальних змагань XI Спартакіади, які відбудуться з 2 по 5 серпня у Харкові.

Над покращенням результатів під час навчально-тренувальних зборів активно працюють 40 спортсменів регіональної філії «Одеська залізниця». Кращі з них поїдуть представляти філію у змаганнях з семи видів спорту: шахи, шашки, армспорт, гирьовий спорт, волейбол, міні-футбол, настільний теніс.

До складу збірної команди увійшли працівники регіональної філії, виробничих підрозділів товариства, які територіально розташовані в межах філії та працівники ПАТ «Укрзалізниця», які перемогли у ІІ етапі Спартакіади в особистих змаганнях. У фінальних змаганнях беруть участь працівники товариства, які працюють в ПАТ «Укрзалізниця» не менше 6 місяців.

По кожному з видів спорту, що входить до програми фінальних змагань Спартакіади, розігрується:

- командна першість з колективних видів спорту;

- особиста першість з індивідуальних видів спорту;

- загальнокомандна першість серед команд регіональних філій.

Загальнокомандна першість визначається за найбільшою сумою очок, набраних спортсменами в особистій та командній.

Збірні команди регіональних філій, які за підсумками змагань стануть переможцями, будуть нагороджені кубками, медалями та дипломами відповідних ступенів, окрім того, грошовою винагородою.

Електромеханік КТСМ Помічнянської дистанції сигналізації та зв’язку Руслан Коваленко, який представляє філію у армспорті, відзначає високий рівень проведення зборів: «Ми вдячні начальнику ОФСК «Локомотив» Віктору Петровичу Кричуну за належне проведення нашої підготовки до змагань. У Одеському спортивному комплексі дуже зручний зал для наших тренувань. Нас забезпечили формою, спортивним харчуванням, а мешкаємо ми у на Одеській водно-гребній базі – там неймовірно красиво, хоча між тренуваннями замало часу, щоб насолодитися цим. Ми дуже багато тренуємося, адже хочемо привезти додому перемогу».

Стрілок Одеського загону відомчої воєнізованої охорони Микола Назаров, який професійно займається шахами, також настроєний рішуче та вважає, що якщо вже їхати на змагання, то тільки за перемогою!

Зазначимо, що команда філії забезпечена усім необхідним: спортивною формою, медикаментами та необхідним спортінвентарем.

Бажаємо нашим спортсменам успіхів та досягнення високих результатів на ХІ Спартакіаді у Харкові!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool