Одеські залізничники готують переїзди до ремонту за європейськими стандартами

Жовтень 17, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

Працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» продовжують капітальний ремонт залізничних переїздів. Наразі тривають роботи на 9 залізничних переїздах Одеської магістралі.

Так, на переїзді Кремидівка – Кулиндорове 1281 км ПК10 задіяні фахівці дистанції колії та дистанції сигналізації і зв’язку станції Одеса-Сортувальна, а також працівники Вознесенської колійної машинної станції.

Тут після капітального ремонту парної колії та заміни переїзного настилу продовжується облаштування залізничного переїзду та підготовка його до оновлення за європейськими стандартами: вже наступного року планується замінити обладнання та облаштувати монолітні бордюри. Крім того, залізничники замінюють плити автодороги і зроблять відводи під’їзду до переїзду.

На сьогодні аналогічні роботи з капітального ремонту тривають на залізничних переїздах Седнівка – Червоне Озеро 112 км ПК10, Веселинове – Миколаєве 1176км ПК9, Арциз – Березине 179 км ПК5. Також фахівці Одеської магістралі проводять укладання переїзного настилу зі збірного залізобетону на переїздах Роздільна – Єреміївка 1453км ПК8, Розсішки – Умань 187 км ПК2, Арциз – Березине 194км ПК6, а також на двох переїздах дільниці Городище – Хлистунівка, а саме: на 167км ПК10 та на 170км ПК9.

Зазначимо, що з початку року були проведені ремонтні роботи на 9 залізничних переїздах та ще на 5 переїздах покращено видимість. Відповідно до темпів проведення, заплановані на поточний рік роботи з капітального ремонту переїздів будуть виконані у повному обсязі.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool