Одеська залізниця визнана Підприємством 2017 року на півдні України

Грудень 11, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» стала переможцем в номінації «Підприємство року» XVII Рейтингу популярності людей та подій півдня України «Народне визнання». Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася 8 грудня в Одесі.

Під час церемонії директору регіональної філії В’ячеславу Єрьоміну вручив нагороду Герой України, Почесний громадянин Одеси, Почесний президент Одеського морського порту Микола Павлюк.

Очільник Одеської магістралі висловив подяку від імені багатотисячного колективу за визнання і високу оцінку діяльності підприємства.
«Це заслуга усього трудового колективу магістралі, кожного залізничника, який у непрості для держави і для галузі часи, робить свій внесок для організації процесу перевезень. Приємно відзначити, що нашу працю цінують і ми залишаємося у передовиках серед підприємств Одещини і не тільки», – додав він.

Зазначимо, регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» є одним з лідерів на вітчизняному ринку транспортно-логістичних послуг. Одеська магістраль єднає 9 морських і 3 річкових порти, міжнародну поромну переправу і приватний морський порт. В межах філії працюють майже 4,5 тис. компаній, з них понад 1 тис. на постійній основі. Завдяки налагодженій логістиці, гарантіям безпеки та якості доставки

Одеська залізниця досягла високих показників, а саме за цей рік планується перевезти понад 165 млн. тонн і навантажити майже 30 млн. тонн вантажів, а також вивантажити 1,5 млн. вагонів. Крім того, регіональна філія забезпечує залізничним сполученням близько 300 населених пунктів і обслуговує 15 млн. пасажирів щорічно.

Для довідки. Щорічна церемонія нагородження переможців Рейтингу популярності людей та подій Півдня України «Народне визнання» проходить вже 17 рік поспіль. Організатором престижного проекту є «Південноукраїнський Медіа Холдинг», до складу якого входять одеські редакції газет «Аргументи і факти в Україні», «КП в Україні», «Наше місто», журнали «Фаворит Удачі», «Телетиждень», інформаційна агенція «Одеса-Медіа» та інше. По традиції відбір лауреатів проводиться шляхом голосування 400-тисячної читацької аудиторії видань-засновників та незалежного експертного журі. За роки існування Рейтингу його лауреатами стали понад 400 осіб, підприємств та організації.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool