Одеська залізниця в десятці найбільших платників податків транспортної галузі України

Січень 26, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби України оприлюднив перелік найбільших платників 2017 року. У першій сотні – регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Сума надходжень за 12 місяців 2017 року від філії до державної казни становила 753 млн гривень.

При цьому Одеська магістраль увійшла до ТОП-10 найбільших платників податків у транспортній галузі. Загалом підприємства транспортна галузі забезпечили 9,0% від всіх надходжень.

Додамо, протягом 2017 року в Офісі великих платників обслуговувалося 2506 ВПП, при цьому 100 з них перерахували до зведеного бюджету 258,3 млрд грн, а це більше 70% усіх надходжень Офісу. В цілому по Україні (з урахуванням сплати рентних, ресурсних та інших платежів за місцем розташування підрозділів) за підсумками 12 місяців 2017 року платниками Офісу ВПП ДФС забезпечено збір до зведеного бюджету в розмірі 355,1 млрд грн, що на 95 млрд більше, ніж торік.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool