Одеська залізниця: у межах чотирьох областей здорожчає вартість проїзду у пoїздах примiськoгo спoлучення

Червень 05, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 685 | Коментарі: 0

Починаючи з 7 червня 2019 року на 15,2 % будуть збільшені тарифи на території виробничого підрозділу «Одеська об’єднана дирекція залізничних перевезень» у межах Херсонської області та з 11 червня цього року - на територіях виробничих підрозділів «Шевченківська дирекція залізничних перевезень» та «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» у межах Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей.

Після підвищення тарифів, вартість повного квитка у приміському сполученні на території залізничних перевезень встановлена від 11 грн на перші 5 км до 50 грн на 320 км залежно від дальності поїздки.

Проїзд для дітей віком від 6 до 14 років, як і раніше, становитиме 75 % від вартості повного квитка. Студенти користуватимуться 50 % пільгою.

16 категорій громадян, відповідно до нормативно-правових актів України користуються правом безоплатного проїзду. Основними пільговиками залишаються пенсіонери, особи із інвалідністю, сироти, учасники бойових дій та інші.

Вартість проїзду пасажирів у приміському сполученні за новими тарифами погоджена з облдержадміністраціями Вінницької, Черкаської, Кіровоградської та Херсонської областей і визначається залежно від відстані згідно з Правилами перевезень пасажирів.

Нагадаємо, що з 1 червня підвищено вартість проїзду пасажирів у поїздах приміського сполучення по території Одеської об’єднаної дирекції залізничних перевезень на дільницях: Одеса – Вапнярка, Одеса – Балта, Одеса – Білгород-Дністровський, Одеса – Березівка, Подільськ – Любашівка, Рені – Етулія та ін.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool