Одеська залізниця співпрацює з ЦЗН щодо профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл

Квітень 26, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Працівники служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» вперше з представниками Одеського міського центру зайнятості населення провели сумісний захід з профорієнтації випускників загальноосвітніх шкіл.

24 квітня із залученням працівників виробничих підрозділів регіональної філії та представників Одеського коледжу транспортних технологій відбулася велика екскурсія для учнів 9-11 класів одеської загальноосвітньої школи-інтернату №5 I-III ступенів Одеської міськради.

Школярі відвідали учбові аудиторії виробничого підрозділу «Одеський центр професійного розвитку персоналу» регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» та ознайомилися з унікальними експонатами Музею історії Одеської залізниці. Під час заходу вихованці школи-інтернату дізналися про особливості професії залізничника, умови праці та соціальні гарантії, які надає ПАТ «Укрзалізниця», а також щодо умов вступу, навчання, учбової практики у Одеському коледжі транспортних технологій і Одеському професійному училищі залізничного транспорту і будівництва.

Випускники виявили цікавість до робітничих професій, а викладачі та працівники центру зайнятості населення по завершенню екскурсії відзначили велику науково-технічну базу, що має Одеська магістраль для навчання молодих спеціалістів.
Наразі фахівці служби кадрової та соціальної політики регіональної філії і Одеського міського центру зайнятості населення організовують учнів місцевих навчальних закладів до екскурсій виробничими підрозділами Одеської залізниці.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool