Одеська залізниця продовжує заходи щодо вдосконалення облаштованості інфраструктури вокзального комплексу Одеса-Головна

Липень 29, 2015 | Новини регіонів | Переглядів: 1472 | Коментарі: 0

Одеська залізниця, враховуючи збільшення пасажиропотоку у період літніх пасажирських перевезень та необхідність у поліпшенні роботи пасажирського вокзалу Одеса-Головна, продовжує заходи щодо вдосконалення облаштованості інфраструктури вокзального комплексу.

За прогнозами спеціалістів пасажирської служби Одеської залізниці, кількість гостей нашого міста значно зростає у цей період. Беручи до уваги, що істотно збільшити кількість додаткових поїздів фактично не вдається у зв’язку зі щільним графіком руху, одним зі шляхів вирішення цього питання є збільшення кількості вагонів. Наразі з урахуванням безпеки руху поїздів пасажирські потяги вже курсують з максимально допустимою кількістю вагонів.
Таким чином, було прийняте єдино вірне рішення – подовжити пасажирські платформи для прийому/відправленню поїздів відповідної довжини.
Нещодавно на вокзалі було завершено роботи на 3-й посадочній платформі – одній з найжвавіших на залізничному вокзалі, на якій здійснюється масова посадка та висадка пасажирів дальнього та приміського сполучення. Платформу було подовжено на 18,8 погонних метрів та викладено тут 47 кв. м тротуарної плитки.
Це дало можливість забезпечити прийом пасажирських поїздів №60 «Одеса-Харків», №91 «Одеса-Костянтинівка», №798 «Одеса-Вінниця», №472 «Одеса-Харків», які курсують максимально можливими схемами.
Для забезпечення безпеки пасажирів на 3-й та інших платформах вокзалу оновлюються смуги безпеки.
Уже найближчим часом планується розпочати роботи з благоустрою 6-ї платформи, проводитиметься ремонт її покриття. Після оновлення 3-тя та 6-та платформи повністю відповідатимуть усім естетичним, експлуатаційним нормам та будуть готові до прийому поїздів як приміського, так і дальнього сполучення.

Фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool