Одеська залізниця готується до переходу на нові договірні відносини з клієнтами

Лютий 15, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

13 лютого в актовій залі управління регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відбулася зустріч з клієнтами вантажоперевізника щодо нової договірної кампанії і питань дерегуляції, процес якої наразі проходить в галузі.

На запитання понад 160 делегатів від підприємств різних регіонів відповідали керівники служби комерційної роботи та маркетингу регіональної філії, а також представники філії «Центр транспортної логістики» ПАТ УЗ.

Під час заходу клієнтам ПАТ «Укрзалізниця» надані роз’яснення щодо переходу від єдиного договору, який діє з минулого року, до нових договорів про надання послуг, що відтепер враховує відповідність до цінової політики ринку вантажних перевезень.

«Це новий формат взаємовідносин, де є два важливі аспекти. Перший – необмежений доступ наших клієнтів до інфраструктури. До речі, одна з обов’язкових умов підписання Асоціації з Європейським Союзом є відкриття інфраструктури залізниці для загального доступу. Другий – доступ до рухомого складу ПАТ «Укрзалізниця» за умовами дерегуляції. Іншими словами, створено модель договору, який у подальшому не потрібно перекроювати з урахуванням планів з реформування і структурним змінам у ПАТ», – зазначив директор філії «ЦТЛ» Сергій Підгородецький.

Також присутнім були надані роз’яснення про особливості підписання нового договору, зокрема щодо порядку електронної реєстрації електронного договору, а також про зміни у взаємовідношеннях «клієнт – Укрзалізниця» щодо рухомого складу, адже з 19 лютого 2018 року увесь інвентарний парк компанії стає власним парком, і відповідно розрахунок перевезень автоматично буде проводитись згідно з новим порядком визначення плати за використання вагонів.

По завершенню зустрічі клієнти регіональної філії отримали відповіді на актуальні питання та дізналися про плани компанії щодо подальшого розвитку і впроваджень, що очікують ринок вантажних перевезень.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool