Наші діти мають бути щасливими, а вимір щастя залежить від дорослих, -Володимир Гройсман

Травень 30, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

іти України мають бути щасливими, і дорослі мають забезпечити той вимір щастя, який потрібен для збільшення народжуваності, підтримки материнства та дитинства. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

«Важливо, аби наші діти були щасливими. І вимір щастя залежить від дорослих. Важливо пам’ятати, що треба сформувати середовище, яке дасть кожному можливість розвитку. Українців повинно бути більше, і більше щасливих», - сказав Володимир Гройсман.

Він анонсував низку рішень Уряду, які стануть поштовхом розвитку дитинства. Так, Уряд вводить традицію забезпечення новонароджених спеціальним бебі-боксом, в якому буде зібрано речі, потрібні для перших тижнів життя немовляти. «Кожна дитина отримає від держави бебі-бокс, зібраний з любов’ю, аби на перших етапах життя у мами було все, аби доглядати дитину. Це традиція, яку ми запроваджуємо для підтримки народжуваності. Сотні тисяч родин отримають таку додаткову цільову підтримку», - сказав Прем’єр-міністр.

Не менш важливо, за словами Глави Уряду, допомогти мамі, особливо якщо вона працює. За рішенням Уряду та за підтримки місцевих органів влади в Україні з січня наступного року вводиться поняття найму «муніципальної няні». Оплата її послуг буде частково компенсована з бюджету.

«Приймаємо рішення спільно з органами місцевого самоврядування, вводимо поняття «муніципальна няня» – з 1 січня. Коли наймаєте няню, держава буде компенсувати щомісяця витрати в зарплаті, аби дитина була доглянута», - прокоментував Володимир Гройсман.

Він наголосив, що захист та підтримка дитинства має стати головним пріоритетом. «Єдиний критерій досягнення стандартів благополуччя – збільшення народжуваності», - відзначив Прем’єр-міністр. 

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool