Наприкінці минулого тижня на Одеській магістралі затримали шістьох крадіїв

Квітень 18, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 628 | Коментарі: 0

У регіональній філії «Одеська залізниця» наприкінці минулого тижня затримали шістьох розкрадачів.

Так, у п’ятницю, 13 квітня о 07:30 на перегоні Монастирище – Христинівка під час скоєння крадіжки елементів верхньої будови колії була затримана місцева жителька. Жінка розповіла, що метою була здача деталей на металобрухт, а також вона зізналася, що має відношення до ще двох фактів крадіжки на зазначеному перегоні.

Наступного дня, 14 квітня, о 23:00 на території локомотивного депо Миколаїв оперативна група (завдяки інформації, отриманій від керівництва локомотивного депо) затримала машиніста тепловозу ЧМЕ3, що вивантажував з тепловозу каністри, у яких було близько 90 літрів дизельного палива.

Вночі 15 квітня на перегоні Колосівка – Березівка стрільці затримали крадія, у якого було виявлено 19 злитків чавуна, який він о 23:20 скинув з вантажного поїзда. Затриманий поводився агресивно і відмовився надавати будь-яку інформацію про скоєне та про себе. Проте правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 29-річний непрацюючий.

Також 15 квітня о 13:40 по станції Обхідна під час зупинки вантажного поїзда стрілець, який супроводжував вантаж, затримав чоловіка. На момент затримання злодій скинув з вагону 5 брикетів пресованого металобрухту загальною вагою 525 кг. Другій особі з місця події вдалося втекти. Працівники поліції проводять заходи про встановленню другої особи, яка скоїла крадіжку.

Слід зазначити, що працівники служби сигналізації та зв’язку також не залишаються осторонь проблеми сплеску злочинності на магістралі, зокрема 13 квітня електромеханіками СЦБ Помічнянської дистанції сигналізації та зв’язку було оперативно виявлено факт крадіжки кабелю магістрального зв’язку на перегоні Людмилівка – блок-пост 1090 км і затримано двох осіб з мотоциклом. В колясці мотоциклу було виявлено 2 уривки кабелю (завдовжки три метри кожний), сокира, лопата та металошукач. Затримані та викрадене, транспортний засіб та інші речові докази передані стрілецькою командою станції Помічна працівникам поліції, якими буде проводитися подальша перевірка.
Працівники відомчої воєнізованої охорони злагоджено співпрацювали з місцевими відділами поліції – всіх затриманих було передано правоохоронцям. Ведеться слідство.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool