Наглядова рада ПриватБанку призначила Петра Крумханзла на посаду голови Правління

Січень 11, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Наглядова рада ПриватБанку 10 січня 2018 року призначила Петра Крумханзла на посаду голови Правління, та подала документи до Національного банку України на його затвердження.

Петр Крумханзл народився в 1966 році та закінчив Карлів університет у Празі зі ступенем кандидата наук з математики в 1990 році. На вищих керівних посадах у провідних банках Європейського союзу він проявив себе як вимогливий і прагматичний лідер, зосереджений на вдосконаленні процесів та організації надійної системи внутрішнього контролю. Він також довів свою ефективність в умовах українського банківського ринку періоду кризи 2008 року.

На посаді члена правління з операційних питань в Райффайзен Банку Аваль Петр Крумханзл досягнув суттєвого зменшення витрат за рахунок реструктуризації мережі відділень та впровадження нових бізнес-моделей, а також адаптував банк до несприятливих ринкових умов. Також цінним стане його досвід на посаді члена правління з операційних питань в створеній урядом Австрії компанії з управління проблемними активами Heta Asset Resolution, де він відповідав за виділення непрацюючих активів в так званий «поганий банк», а також за визначення корпоративної стратегії, забезпечення належної інфраструктури та юридичну підтримку. Його останній досвід роботи був пов’язаний з динамічним ринком Китаю, де Петр на посаді члена правління з операційних питань Home Credit, керував усіма операціями банку, в складі якого працювало понад 85000 працівників.

Одна з сильних сторін пана Крумханзла - це його чіткий стиль управління, спрямований на досягнення взаєморозуміння на шляху до виконання корпоративних завдань і цілей. Крім того, він має репутацію вартої довіри та надійної людини, відкритої і прямої у спілкуванні, здатної діяти раціонально в будь-якій критичній ситуації.

«У процесі оцінки кандидатів на посади у Правлінні ПриватБанку, ми передусім керувалися такими критеріями як високий професіоналізм, досвід роботи у провідних банках ЄС, орієнтованість на результат, ґрунтовний досвід з операційного управління та впровадження інструментів контролю», - говорить Енгін Акчакоча, голова Наглядової ради банку. - Петр відповідає усім цим основним вимогам, і він вже довів на практиці свою здатність ефективно реорганізувати слабкі сторони банків. Зосередженість на трансформаціях з метою вдосконалення операційної ефективності є його беззаперечною перевагою. Особисто на мене він справив враження натхненної і високомотивованої людини. Крім того, він зосереджуватиметься більше на операційному управлінні банком, ніж на саморекламі. Також, Петр вільно володіє англійською і російською мовами, що значною мірою сприятиме ефективній взаємодії з рештою членів посиленої команди ПриватБанку».

В липні 2017 року було оголошено, що Наглядова рада ПриватБанку обрала міжнародну рекрутингову компанію Amrop Executive Search Ukraine з хорошою репутацією, для пошуку кандидатів на посади голови Правління ПриватБанку та його заступника з фінансових питань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool