На залізничних вокзалах Подільськ та Вапнярка з’явилася нова послуга для пасажирів

Лютий 24, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

На двох станціях регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» стала доступною нова послуга. Так, з 17 лютого на вокзалі станції Подільськ та з 22 лютого на вокзалі станції Вапнярка працюють залізничні каси, де також можна придбати квитки на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення.

Ця послуга надає можливість покращити якість обслуговування пасажирів, адже тепер пасажири, що звертається до залізничної каси, де працює система продажу автобусних квитків, обирають найбільш зручний спосіб поїздки, чітко планують необхідний маршрут залізничним транспортом з пересадкою на автобус, а головне – заощаджують власні кошти і час.

Нагадаємо, пілотний проект з продажу проїзних документів на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення, ініційований керівництвом регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», стартував наприкінці минулого року на базі виробничого підрозділу «Одеська дирекція залізничних перевезень». Перші продажі автобусних квитків були здійснені 21 грудня у касі залізничного вокзалу Роздільна. Найближчим часом новий сервіс планується запровадити на більш ніж 10 залізничних вокзалах Одеської магістралі.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool