На перегоні Сербка - Буялик виникла масштабна пожежа

Вересень 13, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Вчора внаслідок загоряння сухої трави на території землевідведення Сербської селищної ради загорілося захисне лісонасадження із подальшим розповсюдженням вогню на смугу відведення залізниці на перегоні Сербка - Буялик.

Через сильні пориви вітру пожежа розповсюджувалася дуже швидко і залізничники були змушені знеструмити контактну мережу по обох коліях перегону.

Для локалізації пожежі на допомогу частинам ДСНС Іванівського та Лиманського районів було навіть викликано пожежний поїзд станції Одеса-Сортувальна.

Внаслідок розповсюдження зони задимлення та іскр від пожежі сухої трави, задимилися трапові дошки на даху електропоїзда, який рухався по перегону. З метою не допущення виникнення пожежі, задимлення на даху електропоїзда самотужки нейтралізувала локомотивна бригада за допомогою одного порошкового вогнегасника.

Було затримано електропоїзди №6414 сполученням Одеса-Помічна на 2 год. 20 хв. та №6407 Колосівка-Одеса на 36 хв., а також пасажирський поїзд №92 сполученням Одеса-Костянтинівка.

За даним випадком проводиться розслідування територіальною поліцією сумісно з працівниками ДСНС та регіональної філії "Одеська залізниця".

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool