На Одеській залізниці відбулися навчання з пожежної безпеки

Вересень 25, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 697 | Коментарі: 0

Керівництво та інженерно-технічні працівники управління регіональної філії «Одеська залізниця» освіжили знання правил безпеки при виникненні пожежі.

У ході профілактичного навчання майже півсотні залізничників ознайомилися з основними правилами безпеки, дізналися як користуватися вогнегасниками та на власні очі побачили роботу пожежної машини. Навчання відбулися на внутрішньому подвір’ї управління філії. Метою проведення такого заходу було максимально навчити залізничників вірно діяти при виникненні пожежі, а також профілактичні заходи щодо їх недопущення.

Захід містив теоретичну та оглядову частини.
У ході теоретичної частини начальник відділу пожежного нагляду служби воєнізованої охорони Олексій Обертинський поінформував про класи пожеж та тонкощі використання призначених для їх гасіння вогнегасників. «Основним завданням у нашій роботі є зведення до мінімуму шансу виникнення джерела загоряння, адже за даними експерименту, який проводився експертами було встановлено, що час повного вигорання жилої кімнати із меблями становить не більше 5 хвилин», - підкреслив у своїй доповіді Олексій Обертинський.

За інформацією в.о. начальника служби воєнізованої охорони Олександра Кварталова, незважаючи на завершення пожежонебезпечного літнього періоду, у вересні на філії виникло декілька загорянь сухої трави. У цілому за рік по регіональній філії «Одеська залізниця» було зафіксовано 9 пожеж збиток внаслідок яких становив 120 тис. грн. Через оперативні дії пожежників було врятовано майна залізниці на суму понад 6 млн. грн.

Далі, у внутрішньому подвір’ї управління регіональної філії пожежники продемонстрували різні типи вогнегасників, розказали для яких видів загоряння їх слід застосовувати, правила їх застосування та роботу пожежної машини.

Підводячи підсумки занять, Олександр Кварталов нагадав залізничникам, про необхідність робити усе можливе, щоб не припустити виникнення пожежі, а дотримання правильної послідовності дій, відсутність паніки допоможуть врятувати життя та майно залізниці.

Керівництво та інженерно-технічні працівники управління регіональної філії «Одеська залізниця» освіжили знання правил безпеки при виникненні пожежі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool