На Одеській залізниці почастішали випадки вандалізму

Червень 19, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Останнім часом у регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» склалася вкрай негативна ситуація із пошкодженням майна, зокрема стрімко зросла кількість випадків побиття скла у приміських та пасажирських поїздах. Якщо за 5 місяців 2016 року залізничники зафіксували 6 випадків биття стекол зловмисниками і загальна сума збитку становила 1,7 тис. грн., то за аналогічний період 2017 року по філії вже надійшло 17 повідомлень і сума збитку сягнула 17,1 тис. грн.

Залізничники вкрай занепокоєні тим, що діти знаходять собі розваги поблизу залізниці, підкладають різні предмети на колію, кидають каміння у вікна вагонів. На жаль, діти не розуміють, що від таких дій можуть постраждати пасажири, які їдуть у поїзді. Неповнолітні і себе наражають на небезпеку, адже знаходячись поблизу колії можуть отримати смертельне травмування. Працівники відомчої воєнізованої охорони звертаються до громадян – не залишатися байдужими і пояснювати молоді про небезпеку такого «дозвілля».

Підкреслимо, що покарання за умисне знищення або пошкодження чужого майна, передбачене – накладенням штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років або позбавленням волі на строк до трьох років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool