На Одеській магістралі знову затримали крадіїв

Травень 03, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Хвиля зазіхань на майно регіональної філії «Одеська залізниця» не вщухає - минулого тижня було затримано ще семеро розкрадачів.

24 квітня на перегоні Грейгове – Горохівка після проходу тепловозу 2Т10УТ група стрільців затримала двох громадян та автомобіль УАЗ, у якому було виявлено 18 каністр з дизельним паливом орієнтовним вмістом 600 л.

Тим часом по станції Раухівка у будинку зв’язку дистанції сигналізації та зв’язку Одеса-Сортувальна механік виявив відсутність п’яти металевих віконних решіток. У ході слідчих оперативних дій стрільці команди по станції Колосівка спільно з працівниками поліції затримали за підозрою двох невідомих біля приватного будинку, де вони сховали викрадені решітки та повернулися за ними, щоб здати крадене в металобрухт.

25 квітня на станції Снігурівка сумісно з місцевими співробітниками поліції затримано машиніста Володимира Крокосенка та складача поїздів Віктора Полєвого поряд із маневровим тепловозом ЧМЕ3 приписки депо Херсон. При собі вони мали повну 30-літрову каністру дизельного палива та трьохметровий гумовий шланг. Поряд знаходився автомобіль ГАЗ 2410. Водієм автомобілю виявився складач поїздів станції Снігурівка Сергій Загоруйко у багажному відділенні правоохоронці виявили три повних каністри по 30 літрів дизельного палива. Також поряд знаходилася ще одну автівка РАФ, в салоні якої знаходилось біля 20 порожніх каністр по 30 літрів. Контрольний вимір та підрахунки засвідчили нестачу 100 літрів палива у лівому по ходу руху паливному баку.

Затримані та викрадене передані робітникам поліції. По кожному випадку ведеться слідство. Обставини з’ясовуються.

прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool