На Одеській магістралі визначено найспритніших пожежників

Серпень 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Вчора на станції Одеса-Товарна відбувалися відбірні змагання з пожежно-прикладного спорту серед команд пожежних поїздів Одеси, Знам’янки та Херсону. Ці команди показали найкращий результат у попередньому етапі змагань.

Основним завданням було відібрати з 22 учасників 9, які продемонстрували найкращий результат у індивідуальному та командному заліках, та сформувати таким чином збірну команду від регіональної філії «Одеська залізниця». Збірна команда представлятиме філію 11-13 вересня на змаганнях рівня ПАТ «Укрзалізниця», які цього року будуть проведені у Львові.

За результатами змагань переможцем у загальнокомандному заліку стала команда Херсонського загону воєнізованої охорони, яку очолював начальник пожежного поїзда ст.Миколаїв Богдан Генькевич. Друге місце посіла команда Одеського загону, третє – Знам’янського. До складу збірної команди регіональної філії увійшли учасники, які показали під час змагань найкращі результати.

Щоб оцінити рівень фізичної підготовки та професійної майстерності пожежників було проведено три етапи змагань:

• 100-метрова смуга перешкод,

• пожежна естафета,

• бойове розгортання.

У ході змагань пожежники долали 2-х метрові перешкоди: т.зв. «паркан», вилазили по драбині на умовний будинок заввишки з вагон, долали горизонтальну перешкоду бум, з’єднували ствол від пожежного рукава із розгалуженням і гасили умовне займання за допомогою пожежного гідранта та порошкових вогнегасників. Бойове розгортання було проведено з використанням пожежної мотопомпи з необхідним спецобладнанням (пожежними рукавами, стволами, розгалуженнями тощо). Це був дуже видовищний етап змагань, коли результат залежав саме від злагоджених дій учасників команди.

Вчора на станції Одеса-Товарна відбувалися відбірні змагання з пожежно-прикладного спорту серед команд пожежних поїздів Одеси, Знам’янки та Херсону. Ці команди показали найкращий результат у попередньому етапі змагань.

Заступник начальника Одеського загону відомчої воєнізованої охорони Віталій Кавтя зазначив, що змагання відбулися на достатньо високому рівні і учасники поставилися дуже серйозне як до підготовки, так і до проведення заходу. «Всі намагалися продемонструвати високі результати, свою майстерність та спритність. Команди працювали злагоджено, як єдиний механізм. Сьогодні ми обрали найкращих із кращих, так що будемо сподіватися на високий результат на змаганнях у Львові», - підкреслив він.

За словами заступника начальника служби воєнізованої охорони - головного інспектора з пожежного нагляду регіональної філії Олександра Кварталова такі змагання проводяться регулярно для популяризації і подальшого розвитку пожежно-прикладного спорту, підвищення рівня професійної майстерності працівників відомчої пожежної охорони, вдосконалення спортивної майстерності пожежників магістралі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool