На Одеській магістралі виявили крадіїв дизпалива

Липень 14, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

Працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «УЗ» днями буквально приголомшило повідомлення про одразу два випадки зухвалого розкрадання дизпалива залізничниками.

Такі дії керівництво залізниці розцінює як такі, що навмисно наносять шкоди репутації філії та підривають довіру до досвідчених працівників галузі.

Під час раптових перевірок керівним складом служби локомотивного господарства було виявлено одразу два випадки незаконного відбору дизельного палива.

7 липня в результаті раптової перевірки по станції Роздільна-Сортувальна було затримано локомотивну бригаду депо Подільськ . Під час проведення раптової перевірки комісія виявила несанкціонований відбір локомотивною бригадою дизельного палива з тепловоза. У відкритий паливний бак було вставлено шланг діаметром 6 мм. Шланг був підключений до електричного насосу, який відкачував дизельне пальне до резинової камери від автомобіля, яка знаходилась в кабіні локомотива в місці для особистих речей. На момент затримання кількість викраденого дизельного палива становила 15 літрів.
8 липня при проведенні раптової перевірки на перегоні Кульбакине – Прибузька (Миколаївська обл.) було виявлено машиніста депо та складача поїздів  під час незаконного відбору палива з бака тепловоза у автомобіль марки УАЗ. Крадіжка була заздалегідь спланованою, адже автомобіль було обладнано ємністю об'ємом 1000 л. та обладнано мотопомпою. На момент виявлення у ємності вже знаходилось 500 л дизельного палива.

Машиніст(24.11.1957 р.н., з 2012 року перебуває на пенсії) має перший клас кваліфікації, а на посаді машиніста тепловоза працює з квітня 2007 року. Обурює той факт, що цей крадій у минулому навіть мав нагороду "Кращий працівник залізничного транспорту України". Машиніст  звільнений з транспорту.
Складач поїздів 5 розряду  (27.07.1985 р.н.) на посаді працює з 2013 року і притягнень до відповідальності за неякісне або невиконання посадових обов'язків не мав.

Слід зазначити, що випадок крадіжки дизельного палива на зазначеному перегоні вже другий за цей рік.

На місцях крадіжок працювали правоохоронці. Слідство триває. Залізничники сприятимуть проведенню справедливого розслідування цих прикрих випадків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool