На Одеській магістралі тривають комплексні перевірки станцій

Жовтень 02, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Починаючи з вересня у регіональній філії «Одеська залізниця» тривають показові комісійні місячні огляди станцій під головуванням керівників, фахівців дирекцій та служб.

Проведення цих оглядів було ініційовано особисто головним ревізором з безпеки руху поїздів і автотранспорту регіональної філії «Одеська залізниця» Департаменту безпеки руху ПАТ «Укрзалізниця» Рудольфом Мелкумяном. Начальники структурних та виробничих підрозділів забезпечать проведення позачергових показових комісійних місячних оглядів колій та споруд на станціях філії.

У ході перевірки комісія звертає увагу на дотримання працівниками станцій вимог місцевих інструкцій щодо забезпечення безпеки руху. Важливим є питання вилучення з експлуатації устаткування при виявленні недоліків у його технології роботи та вжиття заходів з їх усунення. Так, наприклад, у локомотивних депо Подільськ та Знам’янка розробляються технологічні карти щодо ремонту та технічного обслуговування системи захисту від саморозчеплення секцій електровозів серій ВЛ80в/і. На семи дистанціях колії регіональної філії «Одеська залізниця» розглянули причини невиконання балової оцінки технічного стану колії, на підставі чого колійники розробили технічні заходи, спрямовані на покращення балової оцінки стану колії.

Окрім цього буде:

· - проаналізовано причини випадків відмов у роботі рейкових кіл Подільскої дистанції колії;

· - вагонниками перевірено якість проведення повної ревізії буксових вузлів у вагонному ремонтному депо ім.Т.Шевченка;

· - організовано проведення технічних занять щодо монтажу буксових вузлів для причетних працівників;

· - проаналізовано причини відмов пристроїв СЦБ у серпні, зокрема в Роздільнянській дистанції сигналізації та зв’язку;

· - енергетиками організовано проведення технічних занять з усіма причетними працівниками щодо ремонту лінійних пристроїв нетягового електропостачання;

· - керівниками комерційної служби та служби перевезень разом з Одеською дирекцією залізничних перевезень проводитися комплексна перевірка дотримання працівниками вимог інструкції з організації руху поїздів за допомогою одного локомотива на малодіяльній ділянці Ємилівка – Голованівськ;

· - перевірятись депо з ремонту й обслуговуванню приміських поїздів щодо якості роботи цехів експлуатації, контролю з боку керівників депо за якісним виконанням своїх посадових обов’язків локомотивними бригадами;

· - організовано ретельні інструментальні перевірки стрілочних переводів марки 1/6 та залізничних переїздів, розташованих на під’їзних коліях, що знаходяться на балансі філії, через які здійснюється автобусний рух.

     За словами Рудольфа Мелкумяна, відповідно до розробленого графіку перед початком проведення осіннього комісійного огляду 44 станції з чотирьох дирекцій залізничних перевезень вже будуть максимально готові до перевірки готовності до роботи в осінньо-зимовий період. Адже виявлені під час перевірки недоліки, працівники намагаються усунути у найкоротші терміни. На станціях, які не зазначені у графіку, перевірки будуть здійснюватися під головуванням ревізорів руху господарства перевезень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool