На Одеській магістралі модернізують одну з важливих підстанцій півночі Миколаївщини

Серпень 20, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

На початку серпня у регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ розпочато роботи з технічного переоснащення обладнання на тяговій підстанції (ТП) Кавуни, що розташовується в межах Помічнянської дистанції електропостачання.

Відповідно до проекту технічного переоснащення, на ТП Кавуни передбачається заміна морально застарілих та фізично зношених відокремлювачів-короткозамикачів, секційного вимикача та трансформаторів струму. Крім того, на місці застарілого комутаційного обладнання будуть встановлені сучасні елегазові вимикачі провідного виробника високоякісної продукції для енергетики CG Power Systems.

Як зазначають в службі електропостачання регіональної філії, реалізація зазначеного проекту дозволить суттєво знизити експлуатаційні витрати, підвищити надійність живлення електрорухомого складу та забезпечити надійний транзит електроенергії споживачам на даній дільниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool