На Миколаївщині вантажний поїзд здійснив наїзд на жінку

Липень 18, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 697 | Коментарі: 0

Правоохоронні органи розслідують випадок смертельного травмування жінки, що стався 13 липня на станції Березнегувате (Миколаївщина). ПАТ «Укрзалізниця» та регіональна філія «Одеська залізниця» сприяють проведенню всіх слідчих дій та сподіваються, що вже найближчим часом будуть встановлені всі обставини інциденту.

За попередньою інформацією, вантажний поїзд, що прямував з Миколаєва до Апостолове, здійснив наїзд на жінку, яка лежала на коліях. Локомотивна бригада спробувала приховати випадок смертельного травмування. Натомість, випадок було виявлено черговим по станції Березнегувате та оперативно повідомлено правохоронні органи.

Через порушення робочої дисципліни та Регламенту дій працівників, пов’язаних з рухом поїздів в аварійних та нестандартних ситуаціях машиніста та помічника машиніста було звільнено із займаних посад. Наразі всі обставини події з’ясовуються. Ведеться слідство, призначено низку експертиз.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool