На Миколаївщині горіла психіатрична лікарня (ВІДЕО)

Травень 14, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

13 травня о 14:42 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в палаті на другому поверсі триповерхового корпусу Миколаївської обласної психіатричної лікарні № 1. Рятувальників сповістили співробітники закладу.

На місце події за підвищеним номером виклику виїхали відділення 2, 3 4 Державних пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергова зміна оперативно-координаційного центру. Також, на місці працювала мобільна група Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на чолі з керівництвом Головного управління. По прибуттю за зовнішніми ознаками спостерігалося полум’яне горіння з балкону на другому поверсі та щільне задимлення коридорів другого та третього поверхів. Персоналом лікарні самостійно проведено евакуацію 38 чоловік із числа хворих. За інформацією адміністрації в приміщені знаходилися ще 2 людей. Вогнеборці виявили їх у палатах на 2 та 3 поверсі. Ланками газодимозахисної служби рятувальники винесли постраждалих на свіже повітря. Стан здоров'я потерпілих задовільний.

Оперативно-рятувальними підрозділами вжито заходи, спрямовані на недопущення розповсюдження вогню на сусідні із осередком пожежі палати. О 14:52 пожежу локалізовано та о 15:10 ліквідовано на площі 40 кв.м.

До гасіння залучалось 11 одиниць техніки та 36 чоловік особового складу. Додатково на місці працювали: керівництво адміністрації Центрального району м. Миколаєва, екіпажі патрульної поліції, бригади швидкої медичної допомоги, аварійні служби міста.

Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

ГУ ДСН України у Миколаївській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool