На Черкащині нехтування правил безпеки руху на залізниці коштувало життя

Березень 20, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 577 | Коментарі: 0

18 березня 2020 року об 13:23 на станції ім.Т.Шевченка (Черкаська обл.) машиніст вантажного поїзда застосував екстрене гальмування для попередження наїзду на жінку.

При справно працюючій світовій та звуковій сигналізації, не переконавшись у відсутності рухомого складу та не відреагувавши на сигнали великою гучності, що подавалися машиністом тепловоза, жінка почала переходити колію на регульованому залізничному переїзді.

Через незначну відстань, наїзд на жінку 1973 р.н., мешканку с. Антонівка, Шполянського району попередити не вдалося. Повідомлено відділ поліції м. Сміла.

Залізничники нагадують, що тільки за умови суворого дотримання Правил дорожнього руху можливо уникнути страшних наслідків ДТП на залізничних переїздах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool