Мрії мають збуватися - стверджують у ПриватБанку

Жовтень 18, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

Немає жодної людини, яка б не мріяла. Одні мріють про подорожі, інші про власне житло чи круту автівку. 

І це - чудово! Наразі будь-яка мрія має фінансове підґрунтя. Зібрати потрібну суму і не спокуситись витратити до її здійснення пропонує ПриватБанк.

«Ми пропонуємо розмістити кошти на депозитних рахунках під відсотки, конкурентні не лише в Україні, - розповідає Анатолій Росолов, керівник направлення Збереження Кіровоградської філії ПриватБанку. - Так, депозити у злотих можна розмістити у польських банках під 1,1% річних. У Німеччині пропонують 0,25% річних, а у Великобританії депозит у фунтах можна розмістити під 2% річних. Ми ж пропонуємо нашим клієнтам розмістити депозит у національній валюті під 14,5% річних, хіба це не вигідно?».

У ПриватБанку розроблено таку кількість депозитних програм, що кожен може знайти для себе оптимальне рішення.

Лише ПриватБанк надає можливість повного контролю за своїми вкладами, здійснення всіх операцій через Інтернет та пропонує розміщувати депозити online: в Приват24, на сайті Банку чи через мобільний додаток «Мої вклади». Кожен клієнт має можливість самостійно відкривати депозити, миттєво розміщувати гроші навіть без відвідування банку, дистанційно поповнювати, контролювати в режимі реального часу залишки та спостерігати, як стабільно зростають доходи на депозитному рахунку.

«Ми пишаємося тим, що українці нам довіряють, - додає Анатолій Сергійович. - З гордістю повідомляю, що жителі Кіровоградщини довірили нам біля 1,35 млрд грн своїх збережень. І це - високий показник довіри, який ми не один рік з честю виправдовуємо».

ПриватБанк багато років утримує лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю. Кожен другий вкладник в Україні довірив свої заощадження саме ПриватБанку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool