Минулої доби понад 2,2 тис. залізничників боролися з наслідками негоди на Одеській магістралі

Січень 19, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби до ліквідації наслідків зимової негоди було залучено понад 2,2 тис. працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця». При цьому в ніч з 18 на 19 січня в регіонах було задіяно понад 1,3 тис. залізничників.

За минулу добу складні погодні умови в межах регіональної філії спостерігалися у Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Вінницькій областях. Тут до заходів зі снігоборотьби долучилися понад 1,9 тис. працівників Одеської та Шевченківської дирекцій залізничних перевезень.

Найбільші обсяги робіт з очищення залізничних переїздів, пасажирських платформ, колії та стрілочних переводів від льоду та снігу були проведені по станціях ім. Т.Шевченко, Знам’янка, Подільськ, Роздільна, Одеса-Застава I та інших.

Також у боротьбі зі стихією залізничники використовували спеціалізовану техніку. Зокрема, вдень 18 січня на перегонах Шевченківської та Вапнярської дистанції колії працювало дві снігоочисні машини. В ніч на 19 січня до снігоборотьби було залучено 4 снігоочисні машини, які працювали на території Корсунської та Подільської дистанції колії, а також на перегонах Кодима – Абамелікове, Цвіткове – Сигнаївка. Загалом за минулу добу було очищено 590 км колії, вивезено з залізничних об’єктів понад 3 тис. 360 куб. м снігу.

Крім того, близько 40 працівників Одеської та Шевченківської дистанції електропостачання були задіяні в усуненні пошкоджень інфраструктури в регіонах. Зокрема роботи проводилися на дільницях Сміла – роз’їзд 805 км, Арциз – Ізмаїл, Сарата – Кантемир, Сердюківка – Капітанівка, де важкі метеорологічні умови спричинили обрив ліній електропередач, падіння опор освітлення, пошкодження електромереж та пристроїв електропостачання.

Загалом через негоду було затримано три пасажирські поїзди дальнього сполучення, середній час затримки склав 40 хв. На даний час регіональна філія повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів.
ПАТ «Укрзалізниця» закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати труднощі, що можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій. Також закликаємо пасажирів бути обережними та слухати оголошення на вокзалах.У разі виникнення зауважень та пропозицій щодо обслуговування пасажирів просимо інформувати на гарячу лінію «Якість та сервіс» за номером: 0800-50-3111.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool