Миколаївська область: внаслідок авіакатастрофи загинуло двоє людей

Липень 17, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

17 липня о 05:46 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу гелікоптеру приватного агропідприємства, який потерпів авіакатастрофу та впав на полі біля с. Зайве Новоодеської територіальної громади Миколаївського району

До місця події направлено відділення 21 державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Під час польоту в гелікоптері Mi-2 знаходилось дві людини, які внаслідок авіакатастрофи загинули. Пожежу, яка становила 6 кв. м вогнеборці о 06:15 локалізували та о 06:35 — ліквідували.

Для встановлення обставин надзвичайної ситуації додатково залучено оперативну групу ГУ ДСНС України у Миколаївській області та співробітників поліції.

внаслідок авіакатастрофи загинуло двоє людей


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool