Механізм субсидій захистить кожного, хто потребує допомоги, - Володимир Гройсман

Вересень 07, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

Діючий нині механізм нарахування і виплати субсидій працюватиме і надалі, і кожен, хто потребує допомоги, отримає її. Про це під час «Години запитань до Уряду» сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«З початку нового опалювального сезону ми зробимо все, щоб через механізм субсидій захистити кожного громадянина України. Всіх, хто потребує цієї допомоги», - сказав Глава Уряду.

Разом з тим, він наголосив, що і процес верифікації субсидіантів потрібен. «Ми провели «інвентаризацію». Тільки перший аналіз показав, що лише у Київській області 20 тис. людей отримують подвійні субсидії. На них одночасно списують ці гроші. А вони належать народу. Ми не маємо права закривати очі на ці зловживання».

Прем’єр-міністр запевнив, що реального захисту просто так ніхто не позбудеться. «Для мене це ключове питання - захистити тих, хто цього потребує, як би не змінювалися ціни (на паливо і послуги)», - додав Прем’єр-міністр.

Довідково

Наприкінці серпня Уряд своїм рішенням запустив Реєстр субсидіантів, де можна подивитися інформацію про всіх громадян, які отримують субсидії. Глава Уряду постійно наголошує, що механізм субсидій як форми соціального захисту не зупиняється. Натомість він стає більш адресним. Окрім того, Уряд готується до запуску механізму монетизації субсидій. А вже зараз монетизується економія ресурсу. Сума коштів, яка виплачується за економію газу чи електроенергії, становить близько 700 грн.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool