Майже 600 тис. проїзних документів оформлено у касах вокзалу Одеса-Головна за 5 місяців

Червень 26, 2014 | Новини регіонів | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

За 5 місяців поточного року у касах пасажирського вокзалу Одеса-Головна пасажири оформили 587 тис.485 проїзних документів. У тому числі 51,8 тис. документів оформлені через Інтернет з подальшим викупом у касах вокзалу.

За цей період послугами вокзалу Одеса-Головна скористувалося 66 тис. 310 пасажирів: 25,5 тис. пасажирів звернулись до камер зберігання, кімнатами відпочинку скористалися 1,5 тис. пасажирів, послуги носіїв стали у нагоді майже 8 тис. пасажирів, за письмовою довідкою до довідкового бюро звернулися 6 тис. 363 пасажири, багажне відділення відвідали 1 тис. 200 пасажирів, а послугами квартирного бюро скористалися 472 пасажира. У залах очікування транзитних пасажирів відпочили 14 тис. 530 осіб, у залі підвищеного комфорту 8 тис. 890 пасажирів.
Пасажири Одеської залізниці можуть отримати вичерпну інформацію щодо розкладу руху поїздів, наявності вільних місць на поточну добу, правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу залізничним транспортом України зателефонувавши за номером 727-42-42 або 15-05 або з інформаційних стендів розташованих у залах вокзалу Одеса-Головна та звернутися на сайт Укрзалізниці www.uz.gov.ua.

*Довідка
Пасажирський вокзальний комплекс Одеса-Головна є центральним вокзалом Одеської залізниці з найбільшим пасажиропотоком.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool