Майже 100 літрів крові здали донори-залізничники для збереження життя

Червень 14, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 613 | Коментарі: 0

Працівники різних структурних підрозділів АТ «Укрзалізниця» з різних куточків України взяли участь у заході «День донора».

Понад 250 залізничників для забезпечення потреб у донорській крові відвідали 5 галузевих медичних закладів у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові. Загалом медикам у координації філії «Центр охорони здоров’я» акціонерного товариства вдалося зібрати майже 100 літрів донорської крові.

Залізничники стали учасниками соціальної акції добровільно і безкорисно. Вони поповнили запаси регіональних центрів переливання крові та військового шпиталю. Учасникам акції була надана можливість безкоштовно пройти лабораторні обстеження. Донорів забезпечили безкоштовними сніданками.

Серед залізничників чимало таких, які є донорами не вперше, особливо серед представників регіональної філії «Південна залізниця»: це працівники служби сигналізації та зв’язку, локомотивного депо Основа, Люботинської дистанції колії, автобази, вагонного ремонтного депо Харків-Сортувальний, вокзалу Харків-Пасажирський.

Донорська кров – необхідна не лише при плановому лікуванні, а й при наданні невідкладної допомоги. Переливання крові та її компонентів дозволяє щорічно рятувати багатьох людей, допомагає подовжувати та поліпшувати якість життя тяжко хворих.

Регулярне та добровільне донорство сприяє формуванню достатніх запасів крові, дозволяє вчасно надати допомогу, рятує життя в екстрених ситуаціях. 

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool