Крутий сервіс при мінімальних затратах

Вересень 25, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Вже майже 2 роки співробітники товариства з обмеженою відповідальністю «Сідвелс», що у м. Світловодськ, не запізнюються на роботу, не дозволяють собі раніше залишити робоче місце, чи, не дай Боже, не прийти. Рецепт росту свідомості працівників надзвичайно простий - впровадження сервісу Облік робочого часу співробітників».

Сервіс Облік робочого часу співробітників» ПриватБанку - унікальна для України послуга, що надає можливість підприємствам усіх форм власності здійснювати облік часу, відпрацьованого кожним співробітником.

«ТОВ «Сідвелс» стали нашими першими клієнтами, які запровадили цей сервіс, - розповідає Олена Корж, керівник напрямку по залученню та реалізації зарплатних проектів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Саме разом з ними ми відшліфовували усі нерівності та неточності. Вони були терпеливі та толерантні, а ми намагалися якнайшвидше виконати всі вимоги та зауваження клієнта».

Аби впровадити сервіс «Облік робочого часу» на будь-якому підприємстві, слід просто оформити зарплатні або кредитні картки ПриватБанку для кожного співробітника та встановити POS-термінал з необхідним програмним забезпеченням.

Користування сервісом надзвичайно просте. Співробітник проводить зарплатною або карткою «Універсальна» через POS-термінал, фіксуючи час приходу чи виходу. На його телефон приходить SMS-повідомлення із зазначенням часу входу чи виходу. Власники смартфонів на базі OC Android можуть табелюватися через мобільний додаток Приват24.

«Я рекомендую підприємствам запроваджувати систему обліку робочого часу ПриватБанку, - ділиться досвідом Віта Романенко, головний бухгалтер ТОВ «Сідвелс». - Вигоди від цього очевидні. Це - дешево: ми моніторили ринок, порівнювали з іншими пропозиціями. Витрати на обладнання та програмне забезпечення програють пропозиції банку, де потрібно лише встановити термінал та оплачувати мінімальну абонплату. Це - надзвичано просто у використанні, потрібна лише картка і телефон співробітника. Це - актуально: вся інформація в реальному часі доступна в «Приват24 для бізнесу», звіти щодня приходять на електронну пошту для самостійного опрацювання та аналізу, доступний API для інтеграції з власними системами. Щодо дисципліни - тут без питань взагалі. Тепер стало неможливим запізнитися або піти раніше чи домовитися зі своїм безпосереднім начальником. Крім того, система є базою для закриття табеля (відпрацьованих годин) і нарахування зарплати. Таким чином ми припинили оплачувати прогули.Також ми використовуємо цю систему і для фіксації відвідувачів підприємства. Гостю досить просто відмітитися своєю карткою на прохідній. Його дані потрапляють до нас в електронний журнал відвідувань. Тож ми на собі переконались – при мінімальних затратах ви отримуємо максимально дієвий сервіс».

ТОВ «Сідвелс» спеціалізується на переробці високоякісної сировини насіння соняшнику і виробництві халви соняшникової в асортименті, ядра насіння соняшнику, олії соняшникової, безалкогольних напоїв (квасу, лимонаду), макухи соняшника та твердих видів палива (брикетів, пелетів з лузги насіння соняшника). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool