Кіровоградщина: працівники міліції затримали чоловіка, який з рушниці поцілив у знайомого

Січень 10, 2014 | Новини регіонів | Переглядів: 1273 | Коментарі: 0

Поранення виявилися для потерпілого смертельним. За скоєння вбивства підозрюваному загрожує покарання - від 7 до 15 років позбавлення волі.

Події, що призвели до тяжких наслідків, відбувалися пізно вночі. 39-річний приватний підприємець разом з двома товаришами вирішив піти до кафе. Близько 23 години компанія дісталася до розважального закладу, розташованого в одному із сіл Знам’янського району. Пробувши там нетривалий час, чоловіки зустріли трьох жителів сусіднього села, які також мали наміри відпочити.
Згодом між підприємцем та одним із незнайомців виникла суперечка, яка закінчилася гучною сваркою. У підсумку, висловивши «власну думку» один про одного, компанії розділилися та попрямували у різних напрямках.
Продовження ця історія отримала вже на ранок.
До будівлі за селом, де розташовувалося господарство підприємця, несподівано прибули особи, з якими вони вже бачилися вночі … Чоловіка та двох його товаришів буквально підняли з ліжка. Після цього між ними почалася жахлива бійка, в результаті якої пролунав постріл.
Працівників міліції на місце пригоди викликав місцевий житель. Він повідомив, що неподалік щойно хтось стріляв…
Прибувши на місце пригоди, працівники слідчо-оперативної групи Знам’янського МВ УМВС виявили тіло потерпілого з вогнепальним пораненням у груди. А за кілька хвилин їм вдалося затримати і особу, яка підозрюється у скоєнні цього тяжкого злочину. Чоловік, який поцілив у підприємця із його ж рушниці, пішов з місця пригоди, однак на початку прихопив її з собою. Усвідомлюючи те, що тримає в руках речовий доказ, він вирішив негайно його позбутися, тож викинув мисливську рушницю в канаву поряд з дорогою…
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч 1. ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Рудь. За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool