Кількість тепловозів в напрямку дунайських портів відповідає пропускній спроможності дільниць

Вересень 18, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» спростовує інформацію, поширену в деяких ЗМІ, щодо нестачі локомотивів на півдні Одещини. На сьогодні в напрямку порту Ізмаїл задіяно 6 тепловозів у вантажному русі та 2 тепловози у вантажно-пасажирському русі. Їх цілком достатньо при наявній пропускній спроможності дільниці Білгород-Дністровський – Ізмаїл.

Однак нерівномірність навантаження (від 85 до 335 вагонів на добу) призводить до накопичення вантажів на підходах до станції. У середньому за добу у напрямку Білгород-Дністровський – Ізмаїл проходить 6-8 поїздів при максимальній пропускній спроможності даної дільниці 10 пар поїздів.

Також на цій дільниці курсують 2 пари пасажирських поїздів на добу, і триває робота з подавання та прибирання вагонів зі станцій Арциз, Сарата, Дзинілор, Котлабух, в тому числі перевозяться вантажі для виконання ремонту автодороги М-15 Одеса – Рені, при середньодобовому вивантаженні 62 вагонів.

На даний час приписний парк тепловозів серії 2ТЕ116 оборотного локомотивного депо Арциз становить 18 одиниць, один з яких тимчасово експлуатувався в локомотивному депо Пологи регіональної філії «Придніпровська залізниця», але наразі повернутий до регіональної філії «Одеська залізниця» для забезпечення власних потреб з перевезення вантажів.

Окрім експлуатаційного парку тепловозів серії 2ТЕ116 на технічних обслуговуваннях ТО-3, ТО-4, поточних ремонтах ПР-1 і позапланових ремонтах знаходяться 5 тепловозів серії 2ТЕ116.
Для обслуговування поїздів в напрямку порту Рені у оборотного депо Рені приписний парк тепловозів серії 2ТЕ10м складає 3 од., які

знаходяться в технічно-справному стані. Тепловози серії 2ТЕ10м №№ 2603, 2605 забезпечують вантажні перевезення на дільниці Рені – Етулія (Молдова), а третій тепловоз 2ТЕ10м № 2821 передано для тимчасової експлуатації локомотивному депо Чернівці регіональної філії «Львівська залізниця».

Нині в оборотному депо Роздільна тепловози приписки локомотивного депо Одеса-Сортувальна не експлуатуються. В експлуатації знаходяться два тепловози приписки локомотивного депо ім. Т. Шевченка.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool