Електронний витяг про місце проживання можна отримати на порталі Дія

Червень 10, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1800 | Коментарі: 0

Щоб оформити шлюб або влаштувати дитину в школу, необхідно мати документ, який підтверджує ваше місце проживання, — паперову довідку, яку треба було отримувати у відповідних держорганах.


Зараз замість довідки отримуйте електронний витяг на порталі Дія

Документ можна завантажити на порталі та зберегти на смартфоні чи іншому зручному для вас носії, щоб мати завжди під рукою.

Кожен електронний витяг має QR-код — за допомогою камери смартфона можна перевірити справжність документа.

Наша команда продовжує максимально спрощувати держпослуги — без черг і за кілька кліків. А час, який ви могли витратити на відвідування установ, краще проведіть корисно чи приємно та з рідними людьми 

Послугу реалізовно Міністерством цифрової трансформації спільно з Державною міграційною службою за підтримки програми EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool