Донецька область: внаслідок пожежі загинув рятувальник

Липень 29, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1507 | Коментарі: 0

28 липня о 10:53 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території по вул. Азовстальській м. Маріуполя Донецької області. За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники 3-го Державного пожежно-рятувального загону.

По прибуттю до місця події вогнеборці з’ясували, що відбувається горіння сухої трави на загальній площі близько 3 га, є загроза поширення вогню на гаражі та житлові будинки. До місця пожежі були спрямовані додаткові сили та засоби за підвищеним номером виклику.

О 13:35 рятувальники локалізували пожежу та о 14:25 повністю ліквідували. Вогнем знищено 10 га сухої трави та кущів.

До гасіння пожежі було залучено 32 чоловіки особового складу та 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Під час виконання службових обов’язків знепритомнів начальник караулу 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини лейтенант служби цивільного захисту Олександр Меліхов (1993 р.н.). Рятувальнику негайно надали першу долікарняну допомогу, після чого каретою швидкої медичної допомоги він був госпіталізований до реанімаційного відділення Міської лікарні № 5 м. Маріуполя.

На жаль, близько 22:30, не приходячи до тями, лейтенант служби цивільного захисту Олександр Меліхов помер у реанімації Міської лікарні № 5 м. Маріуполя.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool