Держлікслужба заборонила НІМЕСИЛ

Вересень 10, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

Лікарський засіб Німесил з маркуванням польською мовою був помічений в обігу. Офіційно зазначений препарат не ввозився на територію України та відповідно не отримував висновок про якість ввезеного лікарського засобу.

Встановивши факт розповсюдження даного препарату, Держлікслужба розпорядженням від 04.09.2019 № 6687-001.1/002.0/17-19 заборонила реалізацію, зберігання та застосування всіх серій лікарського засобу НІМЕСИЛ®, гранули для оральної суспензії, 100 мг/2 г у однодозових пакетах, виробництва “Laboratori Guidotti S.p.A”, Італія, з маркуванням польською мовою.

*До уваги! Усі зареєстровані лікарські засоби повинні мати маркування та інструкцію українською мовою.

Додатково: Згідно з базою даних Держлікслужби, за період з 01.01.2019 по 05.09.2019 лікарський засіб НІМЕСИЛ®, гранули для оральної суспензії, 100 мг/2 г у однодозових пакетах, виробництва Файн Фудс енд Фармасьютикалз Н.Т.М. С.П.А. (Італія), неодноразово надходив на державний контроль якості лікарських засобів відповідно до Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2005 № 902, за результатами якого отримував позитивні висновки про якість ввезеного в Україну лікарського засобу, відповідно обіг якого Держлікслужба не забороняла.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool