Депутата Олексія Гончаренка обікрали в поїзді

Травень 14, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

В ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що мене обікрали в поїзді. Підтверджую цей факт і розповім про ситуацію дещо детальніше.

"В понеділок, 10 травня, я їхав поїздом Одеса-Ковель на Рівненщину, де ми відкривали два нових Гончаренко-центри в Острозі та Вараші. В час коли всі в поїзді зазвичай мирно сплять, крадіям вдалося поцупити у мене сумку з грошима, в якій було 20 тисяч гривень і банківські картки.
Зранку, одразу після того, як прокинувся, я помітив, що з карток ще вночі почали знімати гроші. Як виявилося, крадії не надто обачно почали розплачуватися картками в найближчому до вокзалу АТБ в Жмеринці.
Хочу подякувати працівникам жмеринської поліції, які дуже оперативно і професійно спрацювали в цій ситуації. Уже протягом дня працівникам поліції вдалося виявити зловмисників, вийти на їх слід і повернути мої картки.
А вам, друзі, хочу нагадати: будьте обачнішими, щоб не потрапляти в подібні ситуації. Береженого Бог береже!" - написав Олексій Гончаренко у фейсбуці 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool