COVID-19: за минулу добу захворіла рекордна кількість осіб - 1453

Серпень 07, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 7 серпня

▪️За минулу добу захворіла рекордна кількість осіб — 1453, з них 103 дитини та 93 медпрацівники. Госпіталізовано 280 людей. За останню добу в Україні зафіксовано 33 летальні випадки, одужав 531 пацієнт. Загалом за добу здійснено 35 719 тестів, з них 18 410 досліджень — методом ПЛР, а також 17 309 — методом ІФА.

▪️Найбільшу кількість випадків зареєстровано в місті Києві (186) і в Одеській (156), Львівській (152), Харківській (146) та Івано-Франківській (131) областях.

▪️Україна майже щодня встановлює нові антирекорди за кількістю інфікованих коронавірусом. Збільшилось число складних випадків та смертей, зростає показник госпіталізації. МОЗ укотре закликає громадян дотримуватись епідеміологічних правил.

▪️Адаптивний карантин — це баланс між звичним життям громадян та боротьбою з коронавірусом. Наразі карантинні обмеження запроваджуються не по всій області, а в конкретному районі залежно від епідеміологічної ситуації.

▪️Мешканцям регіонів червоного рівня поширення небезпеки COVID-19 не треба робити тести на коронавірус чи самоізолюватися після переїзду в регіон з іншим рівнем.

▪️Сьогодні вночі в Україні вперше здійснено операцію з пересадки підшлункової залози. Трансплантацію проведено у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова. Крім цього, проведені операції з пересадки серця та нирки.

▪️Питання трансплантації є надпріоритетом у роботі МОЗ. Вже за 2,5-3 роки Україна зможе досягти трансплантаційної незалежності та в рази збільшити кількість пацієнтів, яким завдяки трансплантації буде врятовано життя. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool